Kaneka wint 'Foreign Investment Trophy 2018'

Een erkenning voor de buitenlandse investering van het jaar. HARTELIJK DANK VOOR UW STEUN!

Kaneka wint 'Foreign Investment Trophy 2018'

Vlaams minister-president Geert Bourgeois heeft op 27 februari de Foreign Investment of the Year Trophy 2018 uitgereikt aan Kaneka. Na een laatste stemronde werd ons bedrijf als winnaar gekozen uit 5 genomineerden.

"Deze investering onderstreept niet alleen de strategische locatie van Vlaanderen, maar ook troeven zoals onze financiële incentives en het vele talent in onze regio", benadrukte de minister-president.

"De Foreign Investment Trophy is voor een b2b-bedrijf als het onze een unieke gelegenheid om eveneens bekendheid te verwerven buiten onze sector bij het bredere publiek. Dit is voor ons een stimulans om verder te gaan in de ingeslagen richting, nieuwe opportuniteiten aan te boren en het bedrijf nog dieper te verankeren in de Kempen, steunend op de professionele kennis en ervaring van onze medewerkers. We zijn dan ook zeer trots!" - Jean Vandael (plant general manager).

"We danken Flanders Investment & Trade voor dit initiatief, en willen langs deze weg ook onze oprechte dankbaarheid betuigen aan vele mensen die van overal ter wereld voor Kaneka gestemd hebben."

"Het is een grote eer om op deze wijze waardering te krijgen voor onze decennialange, niet aflatende inzet buiten de schijnwerpers, creativiteit en betrokkenheid bij het milieu en de toekomst van onze samenleving." - Katsutoshi Shichijo (president Kaneka Belgium).

Kaneka kwam als winnaar uit de bus na drie stemrondes door een professionele jury, het grote publiek en de aanwezigen in de zaal. De vier overige waardevolle genomineerden voor de trofee waren: moutproducent Boortmalt en Frans moederbedrijf Axéréal, het Zuid-Koreaanse Hyundai Construction Equipment, de Zwitserse farmareus Novartis en de Zuid-Afrikaanse papierproducent Sappi.

Kaneka, The Dreamology Company

Onze bedrijfsfilosofie is 'Dreamology': een samensmelting van 'Dream' en 'Technology'. Wij ontwikkelen en produceren unieke producten die de grenzen van het technologisch haalbare aftasten en verleggen. Onze filosofie is er een van continu innoveren en nooit opgeven. Als we stoppen met dromen, vergeten we over de grenzen heen te kijken en op zoek te durven gaan naar het onbekende.

Wij helpen de dromen van onze klanten, van onze werknemers en van de maatschappij waarin we leven waar te maken. We make your dreams come true!

Over Kaneka